Кількість
|
Вартість
|
||
|
Харчові контейнери - гарне рішення для продуктів. У таких ємностях продукти довго зберігають свій аромат, смак. Багато контейнерів можна піддавати температурному впливу. Наприклад, заморозити харчові продукти або, навпаки, розігріти за допомогою мікрохвильовки.
Ключові особливості харчових контейнерів
Розглянемо, яку особливість мають контейнери для їжі. Вони діляться відповідно до об'єму, починаючи від найменших, закінчуючи більшими. Мінімальна ємність зазвичай від 0,3 л, закінчується 5 літрами. Такі контейнери можна використовувати як для транспортування їжі, наприклад, на роботу, для зберігання в холодильнику, а також для того, щоб брати з собою провізію на пікніки, в різні поїздки.
Ще одна особливість полягає у формі. Можуть бути квадратні, круглі. Також поширені прямокутні. У такі контейнери поміщається повноцінний обід, який можна зберігати в холодильнику, а також можна розігрівати в мікрохвильовці.
Матеріали, з яких виготовлені харчові контейнери
Розглянемо, які матеріали беруть за основу для того, щоб виготовити контейнер для зберігання їжі.
- Пластик. Основний матеріал для виготовлення контейнерів. Такі ємності - справжня знахідка для того, щоб зберігати їжу. Із пластику виготовляють контейнери для транспортування і зберігання їжі в холодильнику, а також ємності для сипучих речовин. Але є особливість. М'ясо, рибу не можна зберігати довго в пластиковому контейнері.
- Скло. Такий матеріал вважається екологічно чистим, у ньому можна довго зберігати різні продукти, як сипучі, так і швидкопсувні. Але є недолік - скло може розбитися, після цього неможливо більше користуватися лотком.
- Кераміка. Керамічні лотки користуються популярністю, бо на вигляд оригінальні та красиві. На кераміку наноситься малюнок, орнамент. У таких контейнерах зазвичай зберігають сипучі продукти, спеції. Вони можуть прикрасити кухню будь-якої господині. Перевага полягає в тому, що керамічні ємності можна ставити в духовку або розігрівати їжу в мікрохвильовці.
- Алюміній. Такі лотки також користуються популярністю, оскільки вони практичні, але одноразові. Повторно такі контейнери не можна застосовувати.
Який вибрати - вирішувати вам. Контейнери потрібні для приготування їжі, а також для того, щоб можна було зберігати, морозити, розігрівати продукти.
Пластикові контейнери - особливості та переваги
Пластикові контейнери бувають як одноразові, так і багаторазові. В одноразових пластикових ємностях зазвичай транспортують їжу з ресторанів, кафе та інших закладів громадського харчування. Також у них упаковують їжу з кулінарії. Розглянемо переваги одноразових харчових лотків.
- Попри те, що здаються крихкими, залишаються доволі міцними, не б'ються і не ламаються при падінні.
- Через те, що такі контейнери прозорі, легко розглянути стан і вміст продуктів.
- Страви залишаються апетитними, свіжими.
Ємності для сипучих продуктів, як і контейнери для їжі, виготовляються з якісних, безпечних матеріалів.
Як і де купити
Купити контейнери для продуктів можна в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо якісну продукцію за доступними цінами. Телефонуйте за номером, який вказано на сайті. Також можна звернутися за допомогою онлайн заявки. Оплата можлива готівкою або за допомогою банківської карти. Доставка доступна в усіх регіонах України. Є можливість самостійного вивезення з пункту видачі товарів.